Menurut laporan itu, sindiket berkenaan mendakwa ia adalah lesen memandu sah dan maklumat pelanggan akan dimasukkan dalam sistem JPJ supaya mereka boleh memperbaharui lesen memandu di pejabat pos apabila tamat tempoh.

Butiran kenderaan dan pemilik mesti ditunjukkan dengan jelas di atas salinan geran. Sementara itu, anda boleh semak harga syarikat insurans lain yang kami sediakan. Akan ada seidkit caj dikenakan terhadap anda.

Sila beritahu kami sama ada anda ingin dapatkan perlindungan pemandu tambahan. Pembayaran dalam talian melalui kad kredit, kad debit dan pembankan dalam talian. Adakah saya akan mengalami sebarang kelewatan semasa menggunakan servis Bjak?

This is optional as most JPJ branches have camera booth to take your photo. Any updates on this situation will be informed from time to time on the website. The date of expiry of your driving license will be the same with your date of birth. It means that it is no longer renewable.

We at Malaysia Central are continually improving visitors experience on our website. Hope you will benefit from the articles and information posted online by us. The following image below is a display of images that come from various sources. Hai Bjak, saya nak sebutharga.

Sila isikan nama yang sah.